Uppskattad workshop kring det personliga varumärket

Adecco Sverige

Skrivet av
Adecco Sverige
Den

Mer...

Dela inlägget


Sista fredagen i november samlades ett gäng paralympier från Elitidrottsskolan för att lyssna på Adeccos föreläsning om det personliga varumärket och sociala medier.

Förutom en teoretisk del med konkreta tips och verktyg fick även deltagarna genomföra praktiska övningar som gav upphov till intressant dialog och utbyte av erfarenheter inom gruppen.

workshop kring det personliga varumärket

Föreläsningen genomfördes av Nora Music som är coach i Adeccos verksamhetsområde ”Omställning och Utveckling” samt Jaana Shalabi, Athlete Career Programme manager på Adecco.

Workshop kring det personliga varumärket

Tanken med denna workshop var att inspirera till:

*Hur man kan skapa och jobba med sitt eget personliga varumärke,
*Hur man kan bygga upp och vårda sitt nätverk,
*Vad som är viktigt när man söker ett jobb,
*Hur man söker jobb idag
*Hur man på ett medvetet sätt kan använda sig av sociala medier kopplat till nätverk och de man önskar skapa en kontakt med.

Som elitidrottare kan det vara svårt att kombinera en idrottskarriär med utbildning och arbete. I vår verksamhet har vi möjlighet att hjälpa idrottarna till såväl extrajobb som en karriär efter idrotten, säger Jaana Shalabi.

 

Hur skapar du ditt personliga varumärke?

Ditt personliga varumärke kan bara du skapa! Det gör du genom att bli medveten om hur du vill att omvärlden ska uppfatta dig. Det du behöver göra är en kartläggning över vem du är i dina olika roller, miljöer och vad du har att erbjuda. Det arbetet sker bland annat genom reflektion och praktiska övningar.

Tack till alla paralympier för att vi fick ta del av er energi, nyfikenhet, engagemang och egna erfarenheter!

 

Hälsningar Jaana