Ett kungligt mottagande!

Erik Fredmark

Skrivet av
Erik Fredmark
Den

Mer...

erik_cykel

Det är inte ofta man får uppleva att en måndagsmorgon mötas av en ansenlig mängd kollegor med blommor, ballonger och inte minst Vuvuzelas. Men för en vecka sedan var det precis det jag fick och det kändes som en fin avslutning på en fantastisk vecka. Stort tack till alla!
Det är med glädje jag återberättar mina upplevelser av detta halvår som ”kulminerade” i helgens cykling uppför Col du Tourmalet. 

Jag fick i våras, efter ett träningsläger i Belgien, ett individuellt anpassat träningsprogram som utlovade en tid uppför berget om jag höll mig till de utformade passen. Jag var lite skeptisk, skall jag erkänna, men nyfiken på om jag skulle kunna komma i närheten av den utlovade tiden, det fungerade, på minuten när!
Mötet med alla kollegor från hela ”Adeccovärlden” som under detta halvår, tillsammans har ”minskat” med över 200 kilo, var en otrolig upplevelse så olika bakgrund men ändå så lika.

win4youth_logoWin4Youth är Adeccos globala CSR-initiatv som funnits sedan 2010. Under 2014 är målet att cykla ihop till 2 miljoner kilometer. Uppnår vi detta mål skänker Adecco pengar till fem utvalda välgörenhetsprojekt i Kambodja, Argentina, Portugal, Polen och Italien som alla på något sätt hjälper barn och ungdomar till en bättre framtid genom utbildning och jobb.
Läs mer om Win4Youth här.